Politică de confidențialitate

Magazinul tabac.md respectă dreptul consumatorului de a proteja datele personale și asigură confidențialitatea sporită a informațiilor furnizate de clienții companiei. Prin urmare, ne asumăm întreaga responsabilitate pentru faptul că toate informațiile primite de la utilizator la utilizarea site-ului magazinului online tabac.md vor fi folosite strict în scopul propus și sunt protejate în mod fiabil de accesul neautorizat al terților.

Clienții magazinului online tabac.md trebuie să știe că datele lor personale vor fi stocate și prelucrate pentru:

– achiziționarea bazei de informații a companiei pentru întocmirea raportării statistice;

— Informații despre noi oferte profitabile, reduceri, promoții ale magazinului tabac.md și alte evenimente organizate de compania noastră prin diverse canale de comunicare (e-mail, mesaje SMS, notificări push etc.). 

>

— Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează folosind diverse metode și instrumente specifice, precum: stocarea formularelor completate de utilizatori, sondaje online în baza de date a companiei, urmărirea traficului site-ului web folosind software profesional, gestionarea buletinelor informative, utilizarea aplicații speciale etc. pe

Unele secțiuni ale site-ului necesită înregistrare sau abonament, pentru care utilizatorului i se solicită anumite date. Informațiile solicitate sunt folosite pentru identificarea, confirmarea, completarea contului. Dezabonarea se poate face imediat, fără a fi nevoie de confirmare ulterioară.

Toate datele sunt folosite pentru a informa și îmbunătăți serviciul. Termenii politicii de confidențialitate se aplică numai datelor furnizate în mod voluntar de către utilizator.

Astfel, magazinul online tabac.md colectează date personale ale utilizatorilor obținute cu acordul lor voluntar în următoarele scopuri:

— Confirmarea/trimiterea/furnizarea unei facturi;

— Rezolvarea problemelor apărute în legătură cu comenzile plasate, serviciile și bunurile achiziționate;

– Furnizarea accesului la anumite servicii;

— trimiterea periodică de știri sau alte informații despre viitoare reduceri, promoții, bonusuri în formă electronică;

— Recenziile clienților;

– Obiective statistice.

În unele cazuri, tabac.md folosește adresele IP ale utilizatorilor (Internet Protocol Address) și alte date care nu au nicio legătură cu informațiile personale, fără acordul lor voluntar. De exemplu, ora a fost vizitată site-ul web, site-ul pe care a fost accesat site-ul web, versiunea browserului, sistemul de operare sunt folosite pentru a urmări următoarele aspecte:

– Administrarea site-ului;

– Analiza, identificarea intereselor utilizatorilor;

— utilizarea datelor pentru statistici demografice;

Navigare îmbunătățită pe site.

Produsele sunt livrate în toată Republica Moldova, precum și în străinătate.

Livrare in Chisinau

Costul livrării în Chișinău este de 50 lei.
Daca pretul de achizitie depaseste 1000 lei, livrarea este gratuita.
În zilele lucrătoare (luni-vineri), operatorul va prelua comanda de la 8:00 la 17:00. Livrarea se efectuează după confirmarea comenzii, de la 9:00 la 19:00 de luni până vineri.
IMPORTANT: comenzile plasate în weekend vor fi procesate în prima zi lucrătoare a săptămânii următoare.

Timp de livrare: 1-3 zile lucrătoare

Livrare în Moldova.

Produsele noastre pot fi livrate în Moldova în 72 de ore.
Costul livrării în Moldova, inclusiv în orice sat – 75 lei.
Daca pretul de achizitie depaseste 1000 lei, livrarea este gratuita.

Cum plătesc pentru o achiziție?

Selectați produsul de care aveți nevoie, adăugați-l în coșul de cumpărături, apoi selectați metoda de plată: plata cu cardul de credit, numerar sau la primirea comenzii Numerar, curier. Plata se va face in numerar catre curier in momentul livrarii in lei moldoveni la pretul indicat pe site.

În primul rând, prin card bancar. Plata se va face prin Visa sau MasterCard. Indiferent de moneda cardului, tranzacțiile se vor efectua în lei moldovenești la cursul băncii.

Fii atent! Pentru fiecare comandă individuală poate fi selectată o singură metodă de plată.